Slut på önskningar

Efter önskemål blev det bestämt att vi skulle träffas i måndags klockan ½5 för att göra ytterligare ritningar. Den här gången på Electrolux Home, Kristianstad. Hittar mannen som stämmer med namnet vi fått men han vill inte träffa oss. Blir hänvisad till kassan där vi ska lämna våra önskningar....??? Sen skulle vi få komma till och rita. Vänta i en halvtimme innan han i kassan har tid med oss. Är maken glad nu? Inte riktigt. Efter att Zolli har fått identifiera sig med körkortet att han var han visar det sig att det har blivit ett missförstånd. Kunden vid kassan innan oss hette också Zoltán. Suck!

Talar om våra önskemål angående köket för mannen i kassan och blir erbjudna en kopp kaffe och att sitta ner och vänta en stund så skulle nog "köksritaren" snart kunna ta emot oss. En timme och en kvart efter avtalad tid lämnar vi affären utan ritning och tackar för oss. Så stor varning för den affären som inte kunde uppfylla våra önskningar.


                     Men inte kunderna

Nu tar vi nya tag så igår blev det en träff med Snickare Anders. Nya önskningar och förslag. Har aldrig varit så nära ett nytt kök så nu börjar det kännas lite pirrigt. Våra önskningar var att kunna påbörja renoveringen vecka 20 då vi har fått konfirmationen överstökad. Varför undrar Snickare Anders som tycker att vi ska börja så snart som möjligt. Ahh...nu blir det panik. Vart ska vi göra av allt folk som kommer och ska äta och bo över några dagar? Tur att vi har hyrt scoutstugan över den helgen. Så kära släktingar räkna med stök, nu när vi ska bygga om vårt kök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0