Jordgubbar och soppa.

Traditionellt midsommar firande, det får vi väl betrakta som en regnig dag tillsammans med vänner och bekanta.
Den lilla stunden vi kunde sitta ute denna midsommaren var när jordgubbarna skulle äts. Bättre än inget.








Ensam och övervuxen stod vår utegrill och väntade på oss. Vi hade hoppet uppe in i det längsta på midsommardagen men fick till slut vika oss för vädrets makter. Det blev till att gå till grannen i stället och låna en gryta så vi kunde koka soppa på spisen i stället. Priset vi fick betala blev några extra gäster till middag. Tänk vad trevligt det kan bli fast regnet öste ner.

Midsommar

Ja, nu börjar det att dra ihop sig mot midsommar igen. Det betyder att det är snart ett år sedan vi påbörjade arbetet i trädgården. Det som bara skulle bli ett nytt och lite större terassgolv...




Badbrudarna ♥ väntar fortfarande på att uv-lampan ska komma så att det går att bada igen *suck*.




Djurliv

Från liv till död är steget kort även i djurvärlden.







 


Canon 450d

Det är ju inte så att vi ligger på latsidan här hemma utan vi haltar oss fram i sakta mak.
Kameran som vi hade hoppats skulle komma ut på marknaden innan vår Thailandssemester kom inte förrens vi var hemma igen. Så nu är det mycket trixande och fixande innan man har lärt sig den därav den långa väntetiden bla innan det har kommit något nytt på bloggen.

Under dessa varma veckor som har varit har det tyvärr inte blivit många dopp, då helt plötsligt vår uv-lampa har gått sönder. Så nu frodas alla alger och bakterier fritt där i vattnet. Så det känns ju lite surt att behöva köra iväg barnen till Torsebrobadet när vi har en egen pool här hemma *suck*. Vi har i alla fall kunnat ligga på våra nya solsänger på de lilla golvet som är färdigt. Nu är ju bara nästa fråga: -Kommer brädorna att räcka?

Med motgång föder framgång sägs det så gissa om vi kommer att ha flyt resten av livet!







Rabatterna bjuder i år på lite uppiggande färger vilket är lite uppmuntrande att se när man ligger där i solsängen.

















RSS 2.0