Helg!

Här är det ingen rast och ingen ro trots att det är pingst. Ena dagen är det värmeslingorna som skall limmas fast och andra dagen är det flytspackel som skall läggas på. Men först blir det till att städa av lite samt prajma golvet. (Bakom Andersk kan man se väggen där spisen skall stå). Ute är det stekande hett så det är tur att vi är tvugna att vara inomhus. Nu blir det stilltje någon dag eftersom golvet behöver torka. Kanske det hinns med att städa i poolen så barnen slipper att bada i smutsigt vatten. Den som lever får se.







2 x Anders

Så var det tisdag morgon och 2 x Anders är uppe med tuppen. 07.20 drar det igång, vi andra åker iväg till våra plikter och hoppas bara på att det går bra där hemma. Någon liten svordom har det nog blivit eftersom väggarna inte är raka och hörnen lika så. Har vi inte varit med om det innan? Randiga tapeter är inget för oss... Nästa lilla problem, för smärtfritt skall det väl inte vara? Det är mattan som sitter som in i hoppsan, här är det tur att vi inte skall göra detta själva. I bland är det gött att leva. Ett litet smakprov på arbetsplatsen.



En elektriker är ju också bra att ha, låt oss presentera Henke.



Man kan ju undra vad dessa två män håller på med.





Har man inget kök får man skaffa sig ett provisoriskt.



Och idag serverade köket hamburgare.


Den sista måltiden

I går till lagades den sista måltiden på spisen och i ugnen. Pommes fick det ju bli för det vet man ju inte när man får nästa gång, en omgång kyckling och Emmas kycklng lasange hanns också med. Så nu finns det mat för några dagar. Sen blir det till att leva på vatten och bröd eller annars får det bli grillat både avigt och rätt. Men eftersom snickaren härjar fritt hemma idag kanske vårt kök står färdigt inom kort eller är man för optimistisk då?



Roomservice och Blondinbella

Ja, nu skulle man behöva ha Roomservice och Blondinbella här hemma. För bloggandet går ju så där när det finns lite grann och göra både inne och ute. Det som är ute får växa oss över huvudet, men det gör det ju också även här inne så det hade varit skönt att ha Roomservice här som fixar allt på några dagar. Trots att vi inte har varken det ena eller det andra kommer vi skakterliga framåt i vår renovering. Det mesta utav inrednngen är borta och i morgon står både snickare och elektriker här och bankar på dörren. Så denna lediga måndag bjuder på en sista röjning och den första vändan till soptippen. Undrar om man kan bli VIP-medlem där?




Det känns nästan lite synd att göra sig av med alla dessa sköna färger...






Lite stökigt blir det ju så Rent hus hade nog haft lite och göra här med.




www.naturstenskompaniet.se

Ja, det höll på att gå helt galet när det gäller köksrenoveringen. Som vanligt svarade jag ju inte i mobilen under arbetstid vilket gjorde att vi höll på att få vit pigmenterade ek luckor i köket...aj, aj måste snabbt åtgärda detta.



Vitpigmenteringen är nu ändrad till naturfärgad ek och hela konkaronget är beställt. Allt är beräknat att dimpa ner i början på juni så nu börjar det bli lite bråda dagar. En sväng till Naturstenskompaniet utanför Sibbhult för att titta på sten till bänkskivan har det blivit. Säger bara UNDERBART! Titta och njut...




Hur det har gått med kyl och frys? Det blir vanlig kyl och frys som kommer att stå i köket när det är klart. Så ska det vara is i drinken blir det till att säga ifrån i tid.

RSS 2.0