Ritning på kök



Detta skulle kunna bli vårt nya kök efter lite omändringar. För helt nöjd ska man väl inte vara? Nej, lite gnällig blir jag när det bara är en vask inritad. Hur i hela friden ska det gå till? Diska under rinnande vatten - hur miljövänligt är det? Eller man kanske får mindre disk i ett nytt kök, eller kommer det rent utav bli roligare att diska så man inte behöver ha två vaskar...Jag undrar det ja.

Hela helgen har gått åt till att börja rensa lite i övriga huset. Vårt ytterföråd har efter en tids samlande helt plötsligt blivit "stort". Ett tappert försök till att ta en sväng i inner förrådet har det också blivit. Men där får man fortfarnade träna hinderbana för att ta sig fram till frysen längst in. Kanske vi får ordning där en dag med.

Nu blir det ryggläge för resten av kvällen.

Det är val

Det är så enkelt att göra val här i livet...eller inte.

Allt skall vägas för och emot *suck*. Att välja ut klinker till golvet gick ju snabbt och lätt. Och överens tror jag t o m att vi var eller? Fint blir det nog i alla fall. Sen ska man sitta och välja vitvaror till köket som också är ett val. Lätt som en plätt, bara att jämföra fläktarna i alla tabellerna tex. Sådär då var det gjort. Kanske ska ta och kolla hur mycket den skulle kosta. Letar mig fram ute i cyberspace efter en prislistaaaaahhh...24.250kr!!!! Får nog göra ett omval här, men jag kan ju visa hur det kunde ha sett ut för de pengarna.




Ballingslöv - Marbodal - Tibro

Har stulit åt oss några timmar tillsammans för att försöka hinna med och titta på kök. Usch, det här är  ju hur svårt som helst. Inte undra på att vi har dragit ut på tiden. Frågorna är många: släta, fasade, målade, trä, kakel, glasskiva, sten, inbyggd, upphöjt, nersänkt...kan fortsätta hur länge som helst. Skönt att det finns de som jobbar med detta. På måndag har vi det första inbokade mötet för att få förslag. Försöker att bli inspirerad så länge.



För visst skulle det behövas...


Bygga nytt!

Under gråa och trista dagar kan man få många konstiga idéer. Denna gråa dag bstämdes det att det skulle byggas nytt. För visst känns det redan lite omodernt med grönt och träfärgat... Så nu ska hela skiten rivas. Fram med skissblocket, pennor, tumstock och miniräknaren. Undrar bara vad som ska hända med alla blommorna...suck. Och till jul, vart skall vi sätta alla tomtar och lampor? Nåja, det löser sig väl alltid. Här ska det byggas KÖK!! Inte en dag försent kommenterade de flesta. Undrar vad de menar med det, kan det vara att det var 33 år sedan sist?






RSS 2.0