Byggmöte

Ja, då var byggmötet avklarat. Över en kopp kaffe och lite fikabröd eller vatten och frukt för de som håller den slanka linjen. Frukten hoppade samtliga över även om det inte är långt kvar till beach 2009. Vi slog då våra mer eller mindre kloka huvuden ihop för att komma överens. Det började ju inte så bra när jag hade mätt fel på 5 cm, inte så bra i dessa sammanhang. Skyller på tumstocken...


foto: pixgallery.com

Men det visade sig efter en stunds eftertanke att ena väggen var tänkt att innehålla en skjutdörr in till köket. Nu hade vi då gjort en förändring så att dörren kommer att vara utanpåliggande på väggen i hallen i stället. Därav blev köket genast 5 cm bredare.

Sen var det makens tur att krångla till det. *suck*. Nu är hans önskan att dra vattenledning runt hela köket så han kan få kolsyrat vatten i kylskåpet. På det sättet förlorar vi 10 liters utrymme i kylen och ca 5000 kr extra för själva kylskåpet sen tillkommer rörmokarens material och arbete. Jag kan köpa mig 9 soda stream eller ha roligare för dom pengarna eller?


Husqvarna QR2339FX

Vi får väl se vilket skåp som kommer stå där tillslut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0